Kisegítő eszközök

Blog

Cikk

Minden autós rémálma, ha az autópályán, üt be a baj, ilyenkor szerencsés esetben le tud húzódni a leállósávba.

Itt kezdődik az igazi rémálom, a 40 tonnás kamionok centiméterekre az autó mellett húznak el nagy sebességgel, amikor haladunk lassúnak tűnnek, ilyenkor fénysebességűnek. Éjszaka még ijesztőbb, éjjel a sebességet is nehezebb lemérni, a két távolinak tűnő fény pillanatok alatt odaér és belengeti járművünket.


Ilyenkor a legfontosabb, hogy vegyék fel a láthatósági mellényt, helyezzék el az elakadás jelző háromszöget, a szalagkorlát mögé vonuljanak biztonságba, és hívják a Frank Autómentőt.

+36 30 256 8380


Itt kezdődik egy sokkal nagy harc, a magyarországi autópályákon egyre több a „hiéna”, aki a más bajából akar hasznot húzni, tisztességtelen módszerekkel, irreálisan magas összeget. Már szinte mindennapos, a következő benzinkútra, pihenőhelyre, hotelbe vontatás, ami ténylegesen kötéllel történik, aminek a költsége körülbelül 300 euró, vagy ennek megfelelő forint. Jogos kérdés, hogy ezt az árat miért fogadja el bárki is? Segítségnyújtásnak indul a történet, előre megbeszélt árról szó sincs, viszont sok ígéretet kapnak, hogy lehet ezért a főnök nem is kér semmit, vagy csak nagyon keveset. Mire teljesül a vontatás, már elég határozott ára lesz a szolgáltatásnak, több száz euró, de ekkor már nem lehet nemet mondani.


Régen, ha sikerült bejutni egy közeli töltőállomásra, kérhettünk segítséget, ma már ez sem működik, segítséget szereznek, de nagyrészben az előbb említett hiénákat hívják "segítségünkre", hiszen a tisztességtelen összegből jut a benzinkút személyzetének is pár 10 ezer forint.


Az autómentés szakma mára nagyon felhígult, rengetegen akarnak a más bajából élni. Az interneten próbál mindenki autómentőt keresni, ezt ki is használják. rengeteg olyan hirdetést, weboldalt találunk, akik nem is autómentéssel foglalkoznak, csak közvetítik a megrendelést, természetesen elég komoly jutalékért.


Autómentés szolgáltatásunkat Magyarország, de akár Európa, bármely autópályáján igénybe vehetik. Az autómentés nem munka, hanem hivatás, autómentő szolgáltatásunk a nap 24 órájában igénye vehető, magas szakmai felkészültséggel és több ezer mentés tapasztalatával igyekszünk a segítségére, ha hívja a Frank autómentőt.


Jó utat és balesetmentes érkezést kíván!

Frank autómentő csapata.

+36 30 256 8380

Magyarország főbb autópálya hálózata:

A Frank Autómentő szolgáltatási területébe tartoznak az alábbi autópályák, és települések. amennyiben autómentésre, mobil gumiszerelésre van szüksége hívja a Frank Autómentőt.

M0 autópálya, Budapest körgyűrű. Érintett települések: Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Budafok, Halásztelek, Csepel, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Alsónémedi, Gyál, Vecsés, Üllő, Ecser, Maglód, Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Üröm.

M1 autópálya, Budapest és az Ausztriai országhatár között, Magyarország legforgalmasabb autópályája. Érintett települések: Budapest, Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Páty, Herceghalom, Zsámbék, Mány, Bicske, Csabdi, Óbarok, Szár, Szárliget, Tarján, Tatabánya, Vértesszőlős, Tata, Kocs, Mocsa, Kisigmánd, Nagyigmánd, Csém, Ács, Bábolna, Bana, Bőny, Nagyszentjános, Győr, Töltéstava, Győrújbarát, Ménfőcsanak, Ikrény, Abda, Börcs, Öttevény, Mosonszentmiklós, Lébény, Mosonújhely, Károlyháza, Mosonmagyaróvár, Mosonszolnok, Levél, Újrónafő, Hegyeshalom.

M2 Autópálya, Budapest és a Szlovák határ között

M3 Autópálya, Budapest és a Ukrán határ között

M4 Autópálya Budapest és a Román határ között

M5 Autópálya Budapest és a Szerb Határ között

M6 Autópálya Budapest és a Horvát határ között

M7 autópálya, Budapest és a Horvát határ között

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!