Furgonmentés

Kisteherautó, furgonmentés belföldön és külföldön is

Vállalunk furgonmentést, kisebb helyszíni javítást (bikázás, defekt javítás stb.), tréleres járműszállítást országosan és külföldről is.

Balesetes, karambolos, sérült kisteherautó, kisgép, targonca, egyéb munkagép szállítása és mentése azonnal, nagyon kedvező áron.

Lerobbant vagy elakadt járművével? Hívja a Frank Autómentőt és segítünk Önnek! +36 30 256 8380

 

 10 éves tapasztalattal, több ezer elégedett ügyféllel, a legolcsóbban!!!

 

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

Furgonmentés

A furgonmentés legalább olyan fontos szolgáltatás, mint a személyautók mentése. Már, ha egy profi autómentőről beszélünk. Mi ezt is kínáljuk Önöknek!

A furgonmentés is egy autómentő szolgáltatás

Igen, bár nem mindegyik autómentő szolgáltatási palettáján szerepel. Mi nyújtunk furgonmentés szolgáltatást, hiszen nemcsak a személygépjárművek kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy nem tudnak eljutni egyik helyről a másikra. Ez lehet műszaki meghibásodás, de ugyanúgy lehet baleset következtében előforduló mozgásképtelenség is. Ilyen esetekben van szükség a speciális furgonmentés szolgáltatásra.

Számunkra még az sem okoz problémát, ha ezt a mentési folyamatot nem Magyarország területén kell megoldanunk, hiszen akárcsak az autómentés (személyautó), a furgonmentés is egész Európára kiterjedő szolgáltatásunk.

Miért lehet különösen kiemelt terület a furgonmentés?

Amikor az autómentésről beszélünk a legtöbb embernek a személyautók jutnak eszébe. Személyautókkal az esetek nagy részében a kényelmes utazást valósítjuk meg. Vannak persze olyan furgonok, de nevezzük inkább kisbuszoknak, amivel családok utaznak. Még ebben az esetben is a kényelmes utazásról beszélhetünk. Persze tudjuk, hogy egy ilyen esetben is elképesztően idegesítő helyzet, ha nem tudunk tovább haladni valamilyen műszaki probléma, vagy sérülés miatt. Azonban a furgonok nagyobbik része munkaeszköz, vagyis kisteherautó, és nem a kényelem miatt járják az utakat. És pontosan emiatt a velük történt haladásgátló esemény óriási kellemetlenségeket képes okozni. Gondoljanak csak bele! Ha a munkaeszközünk, az általunk vezetett furgon vagy kisteherautó meghibásodik, az nem csupán nekünk okozhat kellemetlenséget, hanem azok számára is, akik várják a rajta lévő áru leszállítását, vagy annak elszállítását. Az is előfordulhat, hogy a szerszámokkal megpakolt kisteherautó szorul a furgonmentés szolgáltatásra, mert éppen az ügyfélhez igyekezett egy munka elvégzésére. Ilyen esetekben bizony nemcsak a jármű vezetőjének akadnak azonnali problémái, hanem az ő szolgáltatását igénybe vevőnek is.

De ha már bekövetkezett a baj, és lerobbant, megsérült a furgon, akkor már persze felesleges ezen idegeskedni, hiszen az aggódás, az idegeskedés még soha nem oldott meg problémát. Közhely, de igaz. A furgonmentés viszont megoldja. Egy gyors, szakszerű segítség, ha nem is törli el a veszteséget, de legalább csökkenti azt.
Pontosan ebből kiindulva, érdemes jól megválasztani, hogy kinél vesszük igénybe a furgonmentés szolgáltatást.

A Frank Autómentő, a tökéletes megoldás. Miért?

Azért, mert a furgonmentés legalább annyira a hivatásunk, mint a személygépjárművek mentése. Mert mi is vállalkozók vagyunk, és tökéletesen át tudjuk érezni azt a helyzetet, amikor egy szakszerűtlen problémamegoldás még több veszteséget generál. Velünk ezt elkerülheti.
Számunkra nagyon fontos, hogy professzionális, gyors és ügyfélcentrikus szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek. Az a célunk, hogy teljes mértékben elégedettek legyenek, és elégedettségük okán bizalommal tudjanak ajánlani bennünket szükség esetén az ismerősöknek, üzleti partnereknek vagy barátoknak. És természetesen az is cél, hogy a jövőben Ön is jó szívvel vegye igénybe a szolgáltatásunkat. A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, így akár egy éjszakai szállítás alatti meghibásodás esetén is hívhatóak vagyunk.
Abban az esetben is számíthat ránk, ha valamelyik európai országban következett be a meghibásodás, ugyanis furgonmentés szolgáltatásunk egész Európára kiterjed.

Milyen esetekben számíthatnak ránk?

  • -    Ha balesetből eredően sérült a furgonja,
  • -    ha műszaki hiba miatt nem tud tovább haladni,
  • -    ha kifogyott az üzemanyag és közel-távol nincs benzinkút,
  • -    ha kerékcserére van szüksége,
  • -    ha be kell bikázni a furgont, mert nem indul.

Csak a teljesség igénye nélkül, természetesen ettől eltérő esetekben is. Sőt, abban az esetben is igénybe veheti furgonmentés szolgáltatásunkat, ha a külföldön megvásárolt, mozgásképtelen furgonját szeretné haza szállíttatni.

Autómentés és Furgonmentés

10 éves tapasztalattal, több ezer elégedett ügyféllel, a legolcsóbban!!!

 

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

M1 autópálya vonalán, 1-es főút környékén nem talál gyorsabb és olcsóbb autómentőt nálunk!

 

Éjjel-nappal hívhatóak vagyunk, azonnali segítséget kap a Frank Autómentőtől, legyen szó:

> balesetről,

> lerobbanásról,

> üzemanyag kifogyásról,

> félretankolásról,

> kerékcseréről,

> bikázásról...

Hétvégi, ünnepnapi, és éjszakai felárat nem számolunk fel!

A legolcsóbban nálunk ezt jelenti: Tatabánya környékéről mentés/szállítás Budapestre 35 ezer forinttól. Győr környékéről mentés/szállítás Budapestre 50 ezer forinttól.

 

NONSTOP SEGÍTSÉG, AUTÓMENTŐ
M1 autópálya, 1-es főút

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

 

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!