Tréler - frankautomento.hu

Tréler

A tréler az egyik legjobb megoldás, ha valaki egy szállítóeszközt keres. Hatékony, biztonságos választás, hogy járműve biztonságos szállítását megoldjuk.

Tulajdonképpen mi az a tréler?

A tréler egy angol eredetű szó. Röviden összefoglalva egy beépített meghajtó motor nélküli szállítójármű. Nevezhetnénk akár pótkocsinak is, bár a funkciója, és a feladata merőben más. A tréler kialakítása a szállítmánytípushoz alkalmazkodik. A mozgatásához vontatójárműre van szükség.

10 éves tapasztalattal, több ezer elégedett ügyféllel, a legolcsóbban!!!

 

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

M1 autópálya vonalán, 1-es főút környékén nem talál gyorsabb és olcsóbb autómentőt nálunk!

 

Miért a leghatékonyabb szállítóeszköz egy autómentő számára?

Tapasztalat, hogy ha szakszerűen, profin szeretnénk kivitelezni az autómentést – márpedig cégünkre ez a jellemző –, akkor a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldás a tréleres autószállítás mellett dönteni, hiszen a tréler segítségével sokkal hamarabb és sokkal kedvezőbb áron tudjuk elszállítani ügyfeleink gépjárművét a megadott helyszínről a célállomásra. De miért is?

Nos, először is azért, mert a segítségével szinte bármilyen típusú gépjármű szállítható. Ugyanis ez nemcsak a személyautók szállítására alkalmas, hanem furgonok és akár munkagépek, de még vízi járművek és sporteszközök szállítását is lehetővé teszi. A tréler segítségével könnyedén el tudunk szállítani azemlítettek közül bármit az Ön által megadott helyszínre.
És természetesen nem okoz problémát akár egy lakókocsi elszállítása sem.

Másodszor azért, mert ennél a megoldásnál előny a nyitott tér. Ennek köszönhetően ugyanis a szállított jármű, legyen az személyautó, furgon vagy bármelyik az előzőekben felsoroltak közül, az autómentés során lényegesen nagyobb eséllyel ér karcolásmentesen a célba. Az a helyzet ugyanis, hogy a nyitott tréler esetén a szállítás mindig biztonságos. Miért?

Mert a szállítandó jármű karosszériája egy pillanatig sem érintkezik a tréler fémes felületeivel. Ez annak köszönhető, hogy a szállításra alkalmazott eszköz speciális kialakítással rendelkezik.
És harmadszor, mert sokkal költséghatékonyabb azzal, hogy nyitott terű szállítást végez. Valószínűleg sokan tudják, hogy ez miért van, de azok kedvéért, akik ezzel nincsenek tisztában, elmondjuk. Nos, ennek a nyitott szállítóeszköznek kisebb a légellenállása, mint egy zárt szállítóeszközének. Ebből az következik, hogy a szállítmányt vontató jármű üzemanyag fogyasztása sokkal alacsonyabb marad.

Miért a Frank Autómentőt válassza, ha az autómentéshez trélerre lenne szüksége?

Ilyenkor szokott az következni, hogy azért mert mi vagyunk a legjobbak, a legprofibbak, a legolcsóbbak stb. Na, ezt nem fogjuk magunkról elmondani. Egyrészt azért, mert az, hogy ki a legjobb, az mindenkinek egy szubjektív döntés. Másrészt azért, mert nem az a fontos, hogy mi mit állítunk magunkról, hanem az, hogy az ügyfeleink mit állítanak rólunk. Mi abban mérjük a munkánk minőségét, hogy mennyi elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak, akik már többeknek is bennünket, a mi tréler szolgáltatásunkat ajánlották. Ez az igazi mértékegység.

Mi csupán tényeket közlünk, amik bármikor ellenőrizhetők.

És ezek a tények a következők.

  • -    Velünk nem kell sokáig az út szélén vesztegelnie, hívás után azonnal indulunk az Önök segítségére.
  • -    A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk.
  • -    Kollégáink szakmai tudása magas szintű, velünk biztonságban lehet értékes autója.
  • -    Nemcsak tréler, de több típusú szállítóeszköz van a járműparkunkban.
  • -    Európa teljes területén végzünk autómentést, autószállítást, beleértve a furgonokat is.
  • -    És mert mi nem csak 2, hanem 4 személyt tudunk hazahozni az autóval együtt. Így nem egy teherautóban zötykölődve, hanem egy prémium kategóriás személyautóban utazik.

Röviden ennyi, de győződjön meg a tények valódiságáról személyesen! Legyen Ön is az elégedett ügyfeleink egyike!

 

NONSTOP SEGÍTSÉG, AUTÓMENTŐ
M1 autópálya, 1-es főút

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!