Non-Stop Mobil Gumiszerviz
Tatabánya

+36 30 256 8380

Mobil Gumiszerviz

Mozgó gumiszervizünk teljes felszereléssel a nap 24 órájában készenlétben áll, ha bajba került, azonnali indulással segítünk, legyen szó egy
> durrdefektről
> kátyú/padka okozta sérülésről
> egy egyszerű defektről.
> vagy csak egy szimpla átszerelésről.
Gyors, szakszerű, teljes-körű megoldást kínálunk.

Szolgáltatásunk díjai:

Gyors defektjavítás, azonnali indulással:

Autópályán 25 000Ft
Fő úton, forgalmas úton 22 000Ft
Parkolóban, pihenőhelyen... 18 000Ft
Kilométer díj 350Ft
(tatabányai telephelyi indulástól a visszaérkezésig számolva)

A fenti díjak tartalmaznak 1db defektjavítást, centrírozást, amennyiben gumi nem javítható 1db gumicserét, centrírozást, minden esetben teljeskörű megoldást!
A nem javítható estére éjjel-nappal hozzáférhető körülbelül 800db-os új és használt készletet tartunk raktáron, hogy így megoldást tudunk kínálni, legyen szó a legegyszerűbb kisautóról, vagy a legkomolyabb sportautóról. Készletünk a 10-től egészen a 23 colos méretig terjed.

Előre megbeszélt átszerelés esetén

  • A kiszállási díj Tatabányán belül 5 000Ft
  • Vértesszőlős, Szárliget, Tarján, Környe, Síkvölgy 8 000Ft
  • Tata, Baj, Vértestolna, Tardos, Héreg, Kömlőd, Kecskéd, Szár, Oroszlány, Vértessomló 13 000Ft
  • Minden más esetben kérje egyedi ajánlatunkat.


Szolgáltatás díjai:


Gumi átszerelés, centrírozás, autóra szerelés (az ár 4db-ra vonatkozik):

Lemezfelni esetén 15 000Ft
Alufelni 16 colos méretig 18 000Ft
Alufelni 17 colos méretben 20 000Ft
Alufelni 18 colos méretben 23 000Ft
Alufelni 19-20 colos méretben 25 000Ft
Alufelni 21 colos méret felett 28 000Ft
Kisteher, lemezfelni esetén 18 000Ft
Kisteher alufelni esetén 22 000Ft


Nyomás ellenőrzés, centrírozás, autóra szerelés (az ár 4db-ra vonatkozik):

Lemezfelni esetén 10 000Ft
Alufelni 16 colos méretig 12 000Ft
Alufelni 17 colos méretben 15 000Ft
Alufelni 18 colos méretben 18 000Ft
Alufelni 19-20 colos méretben 20 000Ft
Alufelni 21 colos méret felett 23 000Ft
Kisteher, lemezfelni esetén 15 000Ft
Kisteher alufelni esetén 20 000Ft


Felárak:

Defekttűrő abroncs szerelés 500Ft/db
TPMS jeladóval szerelt kerék esetén 500Ft/db
Szelep 500Ft/db
Peremcsiszolás 1000Ft/db
Peremtömítés 1000Ft/db
Selejt gumi elszállítás 500Ft/dbA fenti árak munkaidőben érvényesek hétköznaponként 8-20 óráig. Éjszakai, hétvégi, és ünnepnapi felár 30%. A feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák!

Hívjon, minket bizalommal!

+36 30 256 8380

 

Mobil gumiszerviz

A mobil gumiszerviz sokak kedvence! Egyre nagyobb az igény arra, hogy az autót ne kelljen bevinni egy gumiszervizbe, szakemberek oldják meg helyben.

Egy mobil gumiszerviz? Tényleg létezik?

Talán kissé különös kérdés azok számára, akik már találkoztak a mobil gumiszerviz fogalmával. Azonban sokan vannak, akik még ma is hitetlenkedve, csodálkozva néznek, amikor a mobil gumiszerviz neve elhangzik.

Első hallásra talán érthetetlen, hogy valaki miért gondolja azt, hogy a mobil gumiszerviz egy létező megoldást jelent egy gumiabroncs lecserélésére, defektjavításra. Pedig a mobil gumiszerviz egy olyan kényelmi szolgáltatás, ahol ezeket az igényeket maradéktalanul kielégítik munkatársaink.
És ez a kényelmi szolgáltatás mindenki számára előnyös megoldást jelent. De nézzük meg, hogy miért! (persze csak akkor, ha még nem értjük)

Hogyan oldja meg a mobil gumiszerviz a problémát?

Erre a kérdésre akár két szóban is tudunk válaszolni. Gyorsan és hatékonyan. De ennél azért többet takar ez a mobil gumiszerviz szolgáltatás.
Nagyon kényelmes, hiszen a mobil gumiszerviz autóknak nincs szüksége külső áramforrásra a szereléshez. Ez azt eredményezi, hogy mind a csere, mind a javítás, vagy akár az abroncsok értékesítése is azon a helyszínen történhet, ahol az ügyfél szeretné. Ez például ott még inkább érdekes, ha ez egy defekt helyszíne.
Kiemelten hasznos szolgáltatás a mobil gumiszerviz a céges autók esetében. Tapasztalatból mondjuk, hogy a cégek alapvetően nem szeretik, ha a fizetett alkalmazottaik a munkaidejükben kerítenek sort a gumiszereltetésre. Természetesen a munkavállalók pedig a szabadidejüket nem szeretik erre áldozni. De ezt a problémát szinte azonnal megoldja egy mobil gumiszerviz. Kimegyünk a helyszínre, és pár óra leforgása alatt akár a teljes flotta abroncs cseréjét megoldjuk. Szükség esetén az alapvető szervizelést is elvégezzük.

És egy mobil gumiszerviz ne csak mobil legyen de non stop is! Cégünk ebben a szolgáltatásában is 0-24-es szolgáltatást nyújt. Ennek nemcsak kényelmi, hanem praktikus okai is vannak. Ha éjjel történik a baleset, akkor kihez forduljanak a bajba jutottak? Bejöhetnek ugyan a non stop gumi szervizünkbe, de erre sajnos nem minden esetben van lehetőség. Nos, ilyenkor kimegyünk mi a helyszínre.

Miért szeretik olyan sokan ezt a szolgáltatást? És kiknek jó?

Azzal kezdenénk, hogy a kiknek jó kérdést megválaszoljuk. Mindenkinek. De tényleg. Annak, aki bajban van, neki azért, ha nem tud valaki kereket cserélni, de pont most kellene, akkor neki azért, de ha valaki csak kényelmes és nem akarunk gimis műhelybe menni, akkor neki azért. Vagyis mindenkinek!

Valószínűleg már az előbbiekben leírtak alapján is kaphatunk erre némi magyarázatot, de a következőkben röviden összefoglaljuk, hogy mik is a mobil gumiszerviz kifejezett előnyei.

  • -    Mert az idő drága, a türelem egyre kevesebb. Ennél a kényelmi szolgáltatásnál nem kell sorban állni.
  • -    Mert gyors megoldás. Csak egy telefonos bejelentés, és már megyünk is, hogy megoldjuk a problémát.
  • -    Mert rendkívül kényelmes. Munkahelyünkön, otthonunkban, baj esetén akár az út szélén is adott a lehetőség.
  • -    Mert non stop. A nap bármely szakában igénybe vehető.

Ha az itt leírtakból bármelyik is igaz Önökre, vagy az említett csoportokból bármelyikhez tartozónak érzik magukat, kérem ne habozzanak! Tárcsázzanak(+36 30 256 8380) bennünket, és már megyünk is!

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!