Autómentés Győr 0-24 | Frank autómentő

Autómentő Bábolna

Non Stop Gumiszerviz

Mobil gumiszerviz

Autómentőnk azonnal az Ön segítségére siet Bábolna és környékén, hívja bizalommal. Műszaki hibás vagy balesetet szenvedett gépjárművét elszállítjuk a kért célállomásra.

Autómentés mellett azonnali segítségére lesz autómentőnk, ha defektet kapott, kereket kell cserélni, vagy bikázni kell.

További szolgáltatásink Autómentés, Autómentő, Műszaki mentés, Baleseti mentés, Furgonmentés, Autószállítás, Defektjavítás, Kerékcsere, Trélerezés, Defektjavítás., Félre Tankolás.

Autómentőnk Bábolnát 20percen belül eléri. Bábolna az M1-es autópálya és az 1-es főutvonal mellett található, sajnos a jelentős tranzit forgalom miatt sok a baleset és a lerobbanás. Autómentés, Mobil gumiszerviz szolgáltaásunkat rendkívül sokszor kérik az M1-es autópálya Babolnai szakaszán található Conco pihenőhelyre, ahol OMW benzinkút, és McDonalds is található. Sok esetben a töltőállomás vagy a gyorsétterem látogatása után nem indult az autó, a Frank Autómentő ilyenkor is segítségre sietett, volt, hogy egy bikázás megoldotta a dolgot, volt, hogy akkumulátort kellett cserélni a helyszínen, de volt hogy semmi nem segített, és szervizbe, vagy haza kellett szállítani az autót, természtesen az utasokkal együtt.

Fontos ismernünk a baleset lerobbanás részleteit:

  • Műszaki hiba, vagy baleset történt, azért fontos, hogy a Frank Autómentő a megfelelő autómentést tudja indítani.
  • Hol van Ön, hova kellene vinni az autót, ez azért fontos, mert a Frank Autómentő minden esetben előre megbeszélt díjon dolgozik. Az autómentés Alapdíjból és kilométer díjból áll.
  • Milyen típusú, gyártmányú az autó, ez szintén azért fontos, hogy a megfelelő Autómentőt, Műszaki mentőt indíthassuk a helyszínre.
  • Autómata, vagy kézi kapcsolású váltóval szerelt a gépjármű, üresbe lehet tenni a váltót?

 A Frank Autómentő egész évben a hét minden napján a nap minden órájában a bajba jutott autósok segítségére siet. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy szolgáltatásaink köre egyre jobban lefedje az autóval, autózással kapcsolatos fennakadások megoldását, legyen szó egy egyszerű üzemanyag pótlásról, bikázásról, autómentésről, trélerezésről, defektről, durrdefektről... A Frank Autómentő Non-Stop rendelkezésre áll.

Autómentés tevékenységünket nem csak Bábolnán, az M1-es autópálya mentés, hanem országosan, vagy akár külföldőn is igénybe tudja venni, mindig a jól megszokott korrekt hozzáállást, rendkívüli szakmaiságot, és a kedvező árakat fogja tapasztalni.

Az autómentés nem munka, ez hivatás.

Telefonszámunk éjjel-nappal hívható: Frank autómentő

+36 30 256 8380

Mentési díjaink kedvezőek, minden esetben előre megbeszélt áron dolgozunk. Jusson haza gyorsan és biztonságosan a Frank Autómentővel.

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!