Nemzetközi automentő - frankautomento.hu

Nemzetközi autómentő

Nemzetközi autómentő szolgáltatásunkat igénybe veheti minden esetben, ha autója Európa bármely országában bármilyen okból mozgásképtelen lesz.

Nemzetközi autómentő Magyarországról?

Igen, mi a nemzetközi autómentő szolgáltatást is biztosítjuk ügyfeleink részére. Valószínűleg belegondoltak már abba – vagy esetleg át is élték – a helyzetbe, hogy egy kellemes utazás közben, távol otthonuktól, egyszer csak az autójuk azt mondja, hogy nem megyek tovább.
Vagy esetleg egy külföldi utazás során olyan közlekedési helyzetbe kerülnek, hogy baleseti kár keletkezik a gépjárművükben, és el valahogy haza kellene szállíttatni.
Ez egy nagyon rossz helyzet. Főleg abban az esetben, ha valaki még az adott ország nyelvét sem beszéli. Most aztán jó lenne egy nemzetköz autómentő, de honnan szerezzek ilyet? Kit hívjak fel? Bárcsak megtanultam volna németül, csehül, szlovákul, franciául!

10 éves tapasztalattal, több ezer elégedett ügyféllel, a legolcsóbban!!!

 

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

M1 autópálya vonalán, 1-es főút környékén nem talál gyorsabb és olcsóbb autómentőt nálunk!

És még számtalan hasonló gondolat fordul meg az emberek fejében ilyen esetekben. Nem elég, hogy óriási gond az autó, még a kiszolgáltatottság érzése is tesz rá egy lapáttal.
Ugye milyen jó ilyenkor, ha egy magyar nemzetközi autómentő telefonszáma ott lapul a zsebünkben? Szó szerint életmentő lehet egy, a nap 24 órájában azonnal hívható nemzetközi autómentő szolgálat.

De vajon van ilyen? – kérdezhetik sokan. Nos, akik az internetet böngészik, mert előre gondolkodnak, azok minden bizonnyal találkoztak már a nemzetközi autómentő kifejezéssel a magyar cégek között is.
Cégünk, a Frank Autómentő non-stop nemzetközi autómentő szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

Csak egy hívás, és jön a Frank Autómentő, mint nemzetközi autómentő

Valóban ilyen egyszerű. Ha Ön bajba jutott, és az autója szállítást igényel, csak egy telefon, és mi már indulunk is.
Na jó, azért nem ennyire egyszerű. Jó néhány adatot egyeztetnünk kell még az indulás előtt. Először is egyeztetnünk kell, hogy a nemzetközi autómentő melyik országban fogja Önt megtalálni. Természetesen kellenek a pontos koordináták. Szükséges továbbá egyeztetni, hogy milyen járműről van szó. Nem mindegy ugyanis, hogy egy személyautóról vagy egy furgonról beszélünk.

Nem azért, mert csak az egyik vagy a másik típussal foglalkozik a Frank Autómentő, hanem azért, mert tudnunk kell, hogy milyen szállítóeszközzel induljunk az Ön segítségére.
Van még természetesen néhány adat, amit leegyeztetünk, de cél a mielőbbi segítségnyújtás. 12 éve működünk autómentőként a piacon, és ez idő alatt számtalan külföldi autómentés volt már a praxisunkban. Ismerjük az adott országban fennálló követelményeket, szabályokat, úgyhogy nyugodtan ránk bízhatja magát.

Pontosan ugyanolyan precizitással, profizmussal végezzük nemzetközi autómentő szolgáltatásunkat is, mintha csak a szomszéd településre kellene elmennünk, hogy segítsünk. Járműparkunk műszaki állapota kiváló, és rendelkezünk valamennyi személyautó, furgon, kisteherautó műszaki mentéséhez, szállításához szükséges eszközzel. Úgy műszaki, mint szakmai értelemben.

Csak műszaki problémák esetén lehet bennünket hívni?

Nem. A válasz egyértelműen nem. Abban az esetben is várjuk hívásukat, ha külföldön (fontos, hogy Európa határain belül) vásároltak olyan gépjárművet, ami nem tud lábon haza jönni. Ebben az esetben is lehetőség van igénybe venni szolgáltatásunkat. Elmegyünk, felvesszük, haza szállítjuk. Ilyen egyszerű.
Szóval bármilyen műszaki probléma, balesetes jármű, vagy csak haza szállítás, ne essenek kétségbe!
Egyszerűen tárcsázzák a telefonszámunkat (+36 30 256 8380), és nemzetközi autómentő csapatunk már indul is.

 

NONSTOP SEGÍTSÉG, AUTÓMENTŐ
M1 autópálya, 1-es főút

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!