Tréler - frankautomento.hu

Tréler

A tréler az egyik legjobb megoldás, ha valaki egy szállítóeszközt keres. Hatékony, biztonságos választás, hogy járműve biztonságos szállítását megoldjuk.

Tulajdonképpen mi az a tréler?

A tréler egy angol eredetű szó. Röviden összefoglalva egy beépített meghajtó motor nélküli szállítójármű. Nevezhetnénk akár pótkocsinak is, bár a funkciója, és a feladata merőben más. A tréler kialakítása a szállítmánytípushoz alkalmazkodik. A mozgatásához vontatójárműre van szükség.

Nemzetközi automentő - frankautomento.hu

Nemzetközi autómentő

Nemzetközi autómentő szolgáltatásunkat igénybe veheti minden esetben, ha autója Európa bármely országában bármilyen okból mozgásképtelen lesz.

Nemzetközi autómentő Magyarországról?

Igen, mi a nemzetközi autómentő szolgáltatást is biztosítjuk ügyfeleink részére. Valószínűleg belegondoltak már abba – vagy esetleg át is élték – a helyzetbe, hogy egy kellemes utazás közben, távol otthonuktól, egyszer csak az autójuk azt mondja, hogy nem megyek tovább.
Vagy esetleg egy külföldi utazás során olyan közlekedési helyzetbe kerülnek, hogy baleseti kár keletkezik a gépjárművükben, és el valahogy haza kellene szállíttatni.
Ez egy nagyon rossz helyzet. Főleg abban az esetben, ha valaki még az adott ország nyelvét sem beszéli. Most aztán jó lenne egy nemzetköz autómentő, de honnan szerezzek ilyet? Kit hívjak fel? Bárcsak megtanultam volna németül, csehül, szlovákul, franciául!

Autómentő - frankautomento.hu

Autómentő

Az autómentő sok esetben rossz emlékeket idéz fel bennünk. De vajon csak a lerobbant autó vagy a baleset során összetört gépjármű miatt? Nem biztos!

Lehet egy autómentő szép emlék?

Önmagában így azért nem mondanánk egyértelmű igent erre a kérdésre. Már hogy lehetne egy lerobbant autó, vagy egy árokba borult gépjármű, esetleg egy ütközéssel járó baleset során rommá tört autó kapcsán megjelenő autómentő szép emlék? Mi ugyan autómentő szolgáltatást nyújtunk, de mi magunk sem gondoljuk azt, hogy szép emlékeket lehet erről őrizgetni.
De! És akkor itt jön egy nagy de! Ha nem is varázsolja az autómentő szép emlékké a sokkoló, traumatikus eseményt, azt mindenképpen megteheti, hogy könnyebbé teszi annak elviselését, vagy esetleg megoldását.

Automentés - frankautomento.hu

 

Autómentés

Az autómentés nem a mindennapunk része, de vannak olyan esetek, amikor elkerülhetetlen, hogy ezt a szolgáltatást igénybe vegyük. Forduljunk profikhoz!

Az autómentés sok esetben egy elengedhetetlen szolgáltatás


Az autómentés az a szolgáltatás, amit az emberek nagy része csak ritka esetekben vesz igénybe. Abban a pillanatban azonban, amikor az igény felmerül, akkor már rendszerint nagy a baj.
Ugyanis ha szolgáltatásunk szükségessé válik, akkor vagy az a helyzet áll fenn, hogy a gépjárművünk feladta a szolgálatot, és azt mondja, hogy nem meg tovább – és ez a „jobbik” eset –, vagy baleset következtében kell járművünket elvontatni. Ez bizony a legkevésbé kívánatos esemény, még akkor is, ha sérülésmentes véget ért.
Bármelyik esetet is vesszük, azt tudjuk, hogy ezekben a helyzetekben jól jön, hogy az autómentés olyan kezekben van, akik profi módon végzik ezt a szolgáltatást.
Mi tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy ez már amúgy is egy feszült helyzet, mindenki ideges, és a legkevésbé arra van szükség, hogy további trauma érje a szükséget szenvedő tulajdonosokat.

Éppen ezért a mi szolgáltatásunk úgy lett kialakítva, hogy a megfelelő empátiával forduljunk ügyfeleink felé, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy gond nélkül megoldjuk a problémát.

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!