Autómentő - frankautomento.hu

Autómentő

Az autómentő sok esetben rossz emlékeket idéz fel bennünk. De vajon csak a lerobbant autó vagy a baleset során összetört gépjármű miatt? Nem biztos!

Lehet egy autómentő szép emlék?

Önmagában így azért nem mondanánk egyértelmű igent erre a kérdésre. Már hogy lehetne egy lerobbant autó, vagy egy árokba borult gépjármű, esetleg egy ütközéssel járó baleset során rommá tört autó kapcsán megjelenő autómentő szép emlék? Mi ugyan autómentő szolgáltatást nyújtunk, de mi magunk sem gondoljuk azt, hogy szép emlékeket lehet erről őrizgetni.
De! És akkor itt jön egy nagy de! Ha nem is varázsolja az autómentő szép emlékké a sokkoló, traumatikus eseményt, azt mindenképpen megteheti, hogy könnyebbé teszi annak elviselését, vagy esetleg megoldását.

10 éves tapasztalattal, több ezer elégedett ügyféllel, a legolcsóbban!!!

 

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

M1 autópálya vonalán, 1-es főút környékén nem talál gyorsabb és olcsóbb autómentőt nálunk!

 

Mi kell ehhez? Megfelelő tapasztalat, megfelelő együttérző képesség, pontosság, precizitás. Mi nagyon jól tudjuk, hogy aki az autómentő telefonszámát tárcsázza, az már egyébként is nehéz helyzetben van, esetenként pattanásig feszült idegállapotban. Ha az autómentő kiérkezése csúszik, sokat kell rá várni, a hozzáállása nem megfelelő, a szolgáltatás nem színvonalas, az csak ront ezen a helyzeten.

Pontosan ezért, és átérezve azt a helyzetet, amiben ügyfelünk van az adott pillanatban, mi nem rontani, hanem javítani szeretnénk ezen. A lehető legrövidebb időn belül a helyszínen vagyunk, profi módon felmérjük a helyzetet, és ha a helyzet olyan, akkor akár kisebb javításokkal megoldjuk a problémát, és minden mehet tovább.
Összefoglalva tehát, egy profi autómentő az nem szebbé teszi ezt az eseményt, hanem igyekszik mindent elkövetni, hogy a helyzet megoldódjon, és ne legyen újabb ok a nyugtalanságra, a feszültség fokozódására.

Hogyan működik egy jó autómentő?

Ahogyan azt már az autómentés aloldalunkon is megjegyeztük, autómentő sem csupán egy működik a piacon.
Azzal is csak ismételni tudjuk magunkat, bár érdemes ezt többször kihangsúlyozni, hogy ez egy igen nagy felelősséggel járó szolgáltatás. Sajnos nem biztos, hogy mindenki profi módon képes eleget tenni az elvárásoknak.

És ez az elvárás kettős. Nem beszélhetünk csupán az ügyfelek elvárásáról. A szakma maga is támaszt elvárásokat. Legalábbis azoknál, akik színvonalas szolgáltatást nyújtanak. Vagyis magunkkal szemben is magas elvárásokat állítottunk fel. Miért? Mert ahogyan már megírtuk, számunkra ez hivatás.
Ügyfeleink ránk bízzák féltett értékeiket, és mi felelősséggel tartozunk mind önöknek, mind a saját szakmaiságunknak azzal, hogy ezeket a ránk bízott értékeket a legnagyobb odafigyeléssel, a legszínvonalasabb szolgáltatás nyújtásával kezeljük. Ezzel tudjuk meghálálni azt a bizalmat, amit Önök megrendeléskor belénk fektettek.
Ezt nevezzük mi hivatásnak!

Összegezve az eddigieket


Érdemes az autómentő ajánlatokat még azelőtt átböngészni, mielőtt beütne a baj. Tudjuk, hogy a legtöbbeknek csak akkor jut eszébe, ha már megtörtént a baj, de higgyék el, érdemes előre felkészülni. Mentsék el a telefonszámunkat(+36 30 256 8380), soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő!

És miért minket? Elmondjuk.

  • -    Mert 12 éve vagyunk töretlenül a piacon, vagyis van múltunk, tapasztalatunk.
  • -    Mert profi, képzett szakembergárdával rendelkezünk. (vezetésben, szerelésben egyaránt jártasak)
  • -    Megfelelő minőségű szállítóeszközökkel rendelkezünk. (4 tréleres szerelvénnyel, 2 autómentővel, 2 segélyes autóval)
  • -    Széles körű szolgáltatást nyújtunk, a munkája nem merül ki az autó elszállításával, és lerakásával.
  • -    Kisebb helyszíni javításokat végzünk. (bikázás, kerékcsere, kisebb helyszínen elvégezhető javítások)

 

NONSTOP SEGÍTSÉG, AUTÓMENTŐ
M1 autópálya, 1-es főút

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!