Kisegítő eszközök

Blog

Széleskörű szolgáltatások deffekt esetén: mobil gumiszerviz

A mobil gumiszerviz kettős deffekt esetén is jól jöhet

Miért előnyös a mobil gumiszerviz?

A mobil gumiszerviz kiváló alternatívát kínál deffekt esetén, a hagyományos szervizállomásokhoz képest, különösen olyan területeken, ami távol esik otthonunktól és gyors, rugalmas probléma megoldás szükséges. Ausztriában és más olyan régiókban, ahol a változatos terepviszonyok és az időjárás számtalan kihívást tartogat, a mobil gumiszerviz hathatós segítség lehet a bajba jutott autósoknak.

Széleskörű szolgáltatások deffekt esetén: mobil gumiszerviz

Rugalmas megoldások az utakon: mobil gumiszerviz

A mobil gumiszerviz szolgáltatások napjainkban egyre népszerűbbek és elérhetők mind hazánkban, mind Ausztriában, ha a Frank autómentőről van szó. A szerviz szolgáltatást széleskörű kínálat jellemezi, beleértve a gumiabroncs-cseréket, helyszíni  javításokat, egyensúlyozást és egyéb karbantartási feladatokat is. Több éves tapasztalattal és szakképzettséggel biztosítva a minőségi és hatékony segítségnyújtást.

A mobil gumiszerviz előnyei

A mobil gumiszerviz nemcsak kényelmes megoldás, hanem idő- és energiahatékony is. A bajba jutott autósoknak nincs szükségük arra, hogy plusz időt töltsenek el egy szervizállomásra való utazással, vagy autójuk elszállításával. Ehelyett a gumiszervizes szakember közvetlenül az autójukhoz megy, és az út szélén, a helyszínen végzi el a szükséges szerelési munkát. Ezzel az eljárással jelentős plusz energia befektetéstől kímélhetjük meg magunkat, nem beszélve arról, ha valaki nem beszéli az idegen nyelvet.

Széleskörű szolgáltatások deffekt esetén: mobil gumiszerviz

Kettős deffekt kezelése – a mobil gumiszerviz sokoldalúsága

A mobil gumiszerviz különösen hasznos lehet kettős defekt esetén, amikor mindkét gumiabroncs cserére szorul. Általában 1 db pótkerékkel minden autós rendelkezhet, legalább olyannal, amivel eljuthat egy szervizig és megkapja a megfelelő segítséget. De mi történik akkor, ha egyszerre 2 gumi lesz deffektes? Ebben az esetben a hagyományos szervizállomásokhoz való eljutás esélytelen, a mobil gumiszerviz viszont tökéletes megoldást jelent.