Kisegítő eszközök

Blog

Mobil gumiszerviz a nagyvasak szolgálatában

Mobil gumiszerviz a Frank autómentőnél

Mobil gumiszerviz – Kényelmes és gyors megoldás defekt esetén is

A mobil gumiszerviz manapság egyre népszerűbb megoldás az autósok körében, ha defektről, vagy bármilyen jellegű gumiabroncs meghibásodásról van szó. Azonban nem csak a személyautókkal történhetnek ilyen meghibásodások, hanem a nagyvasakkal is.  A teher mobil gumiszerviz szolgálatára áll teherautó, kamion, munkagép, traktor, pótkocsi esetén is.

Mobil gumiszerviz a nagyvasak szolgálatában

Mobil gumiszerviz - Széleskörű szolgáltatás a helyszínen

A Frank autómentő mobil gumiszerviz egy teljes körű szolgáltatást kínál azoknak a járműveknek amelynek gumiabroncsaival kapcsolatos problémák adódnak. Legyen szó akár defektjavításról, kerékcseréről vagy egyszerű gumiabroncs-cseréről, a szakértő csapat mindent a helyszínen elvégez. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, amely sok időt és energiát is takarít meg az autósok számára.

Mobil gumiszerviz előnyei

A mobil gumiszerviz szolgáltatása nagyvasaknak, azért is kiemelkedő fontosságú, mert például, ha egy kamionnál történik a meghibásodás, sokkal egyszerűbb a helyszínen megjavítani, mint bonyolult és drága procedúra árán elvontatni egy szervízbe, ahol majd megtörténik a hibák javítása. Ha ráadásul élő állatot, vagy gyorsan romlandó árut szállít rakományként, akkor az időtényező is nagyon fontossá válik.

Mobil gumiszerviz szolgáltatási területei Mobil gumiszerviz a nagyvasak szolgálatában

 A Frank autómentő a nagy szakértelemmel és sok éves tapasztalattal rendelkezik a mobil gumiszervíz témájában és az alábbi helyszíneken is elérhető a szolgáltatásuk: Tatabánya, Vértesszőlős, Tata, Kocs, Mocsa, Nagyigmánd, Kisigmánd, Komárom, Bábolna, Écs, Nagyszentjános, Oroszlány, Tarján, Gyermely, Almásfüzítő, Neszmély, Lábatlan, Esztergom, Dorog, Tát, Nagysáp, Sárisáp. A teljesség igénye nélkül. További elérhetőségek a frankautomento.hu/teher-mobil-gumiszerviz fül alatt.