Kisegítő eszközök

Blog

Mobil gumiszerviz - rugalmasság és készenlét egyszerre

Mobil gumiszerviz, helyszíni gumicserék, javítások

Teher mobil gumiszerviz – kamionok, teherautók, munkagépek esetén

A modern szállítmányozási és mezőgazdasági iparágak számára a gépjárművek folyamatos működése elengedhetetlen. Ebben a dinamikus környezetben a teherautók, kamionok, munkagépek és traktorok számára kritikus fontosságú a megbízható és gyors szervizellátás meghibásodás esetén. Ebben nyújt hathatós segítséget a Frank autómentő mobil gumiszerviz csapata, mely teherautók meghibásodása esetén is elérhető.

Mobil gumiszerviz - rugalmasság és készenlét egyszerre

A mobil gumiszerviz, a teherautók szolgálatában

A mobil gumiszerviz szolgáltatás nemcsak a teherautók, hanem kamionok, munkagépek, traktorok és pótkocsik számára is elérhető, biztosítva a szakértő segítségnyújtást defekt, vagy más kerékkel kapcsolatos meghibásodás esetén a nehéz járműveknek. Legyen szó helyszíni gumicseréről, defektjavításról vagy kerékcseréről, a Frank autómentő mobil gumiszerviz szolgáltatása azonnal reagál, hogy a teherautók a lehető leghamarabb ismét az úton lehessenek.

Teher mobil gumiszerviz – gyorsaság és hatékonyság

A Frank autómentő mobil szervizautója teljes felszereléssel és megfelelő szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan végezzenek helyszíni javításokat, mindezt a nap 24 órájában. Beleértve a szerszámokat, a kerékjavító berendezéseket és a legkorszerűbb gumiabroncsokat is, rugalmasan alkalmazkodnak az adott jármű típusához és méretéhez.

Mobil gumiszerviz - rugalmasság és készenlét egyszerre

 

Teher mobil gumiszerviz előnyei

A mobil gumiszerviz előnyei közé tartozik, hogy a hiba javítása a helyszínen megtörténik.  Ezzel jelentős anyagi költségeket és időt lehet megspórolni, hiszen nem kell külön drága költségen szervizbe szállítani a tehergépjárművet vagy kamiont. Milyen esetekben vehető igénybe a mobil gumiszerviz?

  • kisteherautók
  • nagy teherautók
  • munkagépek
  • kamionok