Non Stop Gumiszerviz 0-24

Non Stop Gumiszerviz

Téli gumicsere szinte azonnal!

Új abroncsok nagyon kedvező áron.

Árlista és részletek lejjebb!

+36 30 256 8380

Tatabánya

Ügyeleti jelleggel a nap 24 órájában rendelkezésre állunk!

Helyszíni szerelés esetén azonnal indulunk, hívjon, és segítünk.

 

 

Éjjel nappal azonnal segítséget kap, ha az autója gumijával akadt gondja, legyen szó:

 

  • egy sima egyszerű defektről,
  • durrdefektről,
  • centírozásról,
  • a gumi és a felni együttes sérüléséről,
  • vagy akár csak kerékcseréről.

 

 
Szezonális ajánlatunk:
 
Tatabányán defektjavítás kiszállással 8 000Ft-tól!
 
185/65R15 használt nyári gumi 4db autóra szerelve centírozva 39 900Ft
195/65R15 használt nyári gumi 4db autóra szerelve centírozva 39 900Ft
205/55R16 használt nyári gumi 4db autóra szerelve centírozva 44 900Ft
Egyéb méretek kedvezményes árairól érdeklődjön telefonon.
 

Gumiszerelési áraink

  Gumiszerelés
Centrírozás
Autóra szerelés
Centrírozás
Autóra szerelés
12-13" 2 600 Ft 2 000 Ft
14-15" 2 900 Ft 2 300 Ft
16" 3 300 Ft 2 500 Ft
17" 3 800 Ft 2 800 Ft
18-19" 4 500 Ft 3 200 Ft
20-21" 5 900 Ft 3 500 Ft
     
Kisteher + SUV  
10" 3 800 Ft 2 000 Ft
12-13" 3 000 Ft 2 500 Ft
14-15" 3 200 Ft 2 600 Ft
16-17" 4 000 Ft 2 800 Ft
18-19" 4 500 Ft 3 300 Ft
20-21" 5 000 Ft 3 800 Ft
     
Ragasztott súly felár (kerekenként) 500 Ft
Defektjavítás (plusz az aktuális szerelési, cenrírozási ár) 4 000 Ft
Szelep   300 Ft
Peremcsiszolás (kerekenként)   1 000 Ft
Peremtömítés (kerekenként)   1 000 Ft
     
Munkaidőn kívüli felár esetenként (hétköznap 16-20 óráig és hétvégén 8-20 óráig) 6 000 Ft
Munkaidőn kívüli felár esetenként (minden nap 20-8 óráig) 10 000 Ft
Alapdíj, Tatabányán belüli kiszállási díj 4 000 Ft
Vidék esetén alapdíj + km díj 250 Ft

 

A feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák!

Hívjon, minket bizalommal!

 

+36 30 256 8380

Non stop gumiszerviz

A non stop gumiszerviz igen fontos szolgáltatás lehet azok számára, akik éjjel kerülnek abba a helyzetbe, hogy a gumiabroncs azonnali javítást igényel.

A non stop gumiszerviz azért van, mert a gumiszerelés éjjel is lehet fontos

Tényleg? Nem azért jó, mert éjjel nem kell olyan sokat sorban állni? Vagy mert éjszakára nem kell időpontot kérni?
Jó. Biztos vannak néhányan, akik így gondolkodnak, és a számunkra a non stop gumiszerviz ezért jó dolog, de most tegyük félre a viccet, és fejtsük meg a non stop gumiszerviz lényegét. Kerültek már abba a helyzetbe, hogy egy éjszakai vezetés alkalmával defektet kaptak, és még a pótkerék is defektes volt?  Nem? De el tudják képzelni a helyzetet ugye? Ez egy rémálom! Nos, ezekre az esetekre a legjobb megoldás a non stop gumiszerviz. De azon kívül, hogy éjjel-nappal nyitva van, miben különbözik a non stop gumiszerviz a többitől? Nagyon rövid a válasz. Semmiben.
A különbséget nem igazán a nyitvatartási idő adja, hanem a szakszerű ellátás. A munka minősége, a munkatársak ügyfelekhez való hozzá állása. Ez több az éjjel-nappali lehetőségtől.

Mit tud egy non stop gumiszerviz?

Pont azt, mint akik csak nappal vannak nyitva, csak ők ezt a szolgáltatást a nap 24 órájában nyújtják. Tehát beszélhetünk nyugodtan arról, hogy miért is veszik igénybe az emberek a gumiszerviz szolgáltatásait. Ez ugyanis a non stop gumiszerviz esetében is pont ugyanolyan.

Szóval vélhetően egyetlen gyakorlott gépjárművezetőnek sem kell külön felhívni a figyelmét arra, hogy tavasszal és ősszel kiemelt jelentősége van a gumiszerelésnek.
Régen persze ennek nem volt különösebb, évszakhoz kötött jelentősége, hiszen nem volt téli gumi és nyári gumi. Gumiabroncs volt, és kész. Nem kellett tavasszal és ősszel cserélgetni, teljesen mindegy milyen volt is az időjárás. Persze régen olyan minőségű autópark sem volt, mint napjainkban, és a technológia is más szinten állt. Azonban az elmúlt évtizedek alatt a technológia is olyan változáson ment keresztül, hogy a forgalomban lévő autók minősége, igényei – természetesen ez a kisteherautókra, és a furgonokra is igaz – óriásit változtak.

Mondhatjuk, hogy lecserélődött a teljes autópark az akkori időkhöz képest. Megnőtt a teljesítmény, másak lettek a technikai paraméterek. Mindent összevetve, ma már szükség van a jó állapotú gumiabroncsikra. Szükség van azok folyamatos ellenőrzésére, és bizony szükség van a téli-nyári gumiabroncsok cseréjére. És ennek a szükségletnek a kielégítését is szolgálja a non stop gumiszerviz.

De valóban csak az évszakonkénti csere a fontos?

Aki gyakorlott vezető, az tisztában van azzal, hogy a balesetek elkerülése végett fontos oda figyelni a gépjárművek gumiabroncsaira. Egyrészt fontos az előzőekben leírt évszakos csere, de ezen túl természetesen nagyon fontos a gumiabroncsok állapota is.

A Frank Autómentő non stop gumiszerviz munkatársai a gumiszerelés során arra is figyelmet fordítanak, hogy az abroncsok milyen állapotban vannak. Amennyiben azt tapasztalják, hogy a gumi már fáradt vagy nem megfelelő az abroncsok állapota, felhívják rá az ügyfelek figyelmét, és javaslatot tesznek annak cseréjére.
Ha pedig éjjel történne bármi, ami azonnali beavatkozást igényel, itt a non stop gumiszerviz, hívjanak bennünket (+36 30 256 8380), várjuk Önöket!

A nap 24 órájában számíthat ránk, sos gumiszerviz szolgáltatásunk igénybe veheti akár gyors defektjavításról, sos gumicseréről, gumijavításról, defektes gumi javítás, gumis vasárnap is nyitva, 0-24 gumis, gumi defekt javítás, gumiabroncs szerviz, defektjavítás, kerékcsere, defektes gumi, autó defekt javítás, autógumi szerelés, autógumi csere, gumicsere.

 

Szolgáltatási területeink, és a területen éltalunk elvégezhető szolgáltatások:

0-24 gumiszerviz Tatabánya, Éjjel nappali gumiszerviz Tatabánya, Gumiszerelés Tatabánya, Mobil Gumis Tatabánya, Defektjavítás Tatabánya, Defektes Gumi Javítása Tatabánya, Non-Stop Gumicsere Tatabánya, Autógumi csere Tatabánya, Autógumi Szerelés Tatabánya, Defektes Gumi Tatabánya, Autó defekt javítás Tatabánya, Gumicsere Tatabánya, Gumiabrony szerviz Tatabánya, Vasárnap is nyitva Gumis Tatabánya, Gumijavítás Tatabánya, Sos Gumicsere Tatabánya, Gumi Mentés Tatabánya, Durrdefekt Tatabánya, Non-Stop Kerékcere Tatabánya.

0-24 gumiszerviz Tata, Éjjel nappali gumiszerviz Tata, Gumiszerelés Tata, Mobil Gumis Tata, Defektjavítás Tata, Defektes Gumi Javítása Tata, Non-Stop Gumicsere Tata, Autógumi csere Tata, Autógumi Szerelés Tata, Defektes Gumi Tata, Autó defekt javítás Tata, Gumicsere Tata, Gumiabrony szerviz Tata, Vasárnap is nyitva Gumis Tata, Gumijavítás Tata, Sos Gumicsere Tata, Gumi Mentés Tata, Durrdefekt Tata, Non-Stop Kerékcere Tata.

0-24 gumiszerviz Vértesszőlős, Éjjel nappali gumiszerviz Vértesszőlős, Gumiszerelés Vértesszőlős, Mobil Gumis Vértesszőlős, Defektjavítás Vértesszőlős, Defektes Gumi Javítása Vértesszőlős, Non-Stop Gumicsere Vértesszőlős, Autógumi csere Vértesszőlős, Autógumi Szerelés Vértesszőlős, Defektes Gumi Vértesszőlős, Autó defekt javítás Vértesszőlős, Gumicsere Vértesszőlős, Gumiabrony szerviz Vértesszőlős, Vasárnap is nyitva Gumis Vértesszőlős, Gumijavítás Vértesszőlős, Sos Gumicsere Vértesszőlős, Gumi Mentés Vértesszőlős, Durrdefekt Vértesszőlős, Non-Stop Kerékcere Vértesszőlős.

0-24 gumiszerviz Mocsa, Éjjel nappali gumiszerviz Mocsa, Gumiszerelés Mocsa, Mobil Gumis Mocsa, Defektjavítás Mocsa, Defektes Gumi Javítása Mocsa, Non-Stop Gumicsere Mocsa, Autógumi csere Mocsa, Autógumi Szerelés Mocsa, Defektes Gumi Mocsa, Autó defekt javítás Mocsa, Gumicsere Mocsa, Gumiabrony szerviz Mocsa, Vasárnap is nyitva Gumis Mocsa, Gumijavítás Mocsa, Sos Gumicsere Mocsa, Gumi Mentés Mocsa, Durrdefekt Mocsa, Non-Stop Kerékcere Mocsa.

0-24 gumiszerviz Tarján, Éjjel nappali gumiszerviz Tarján, Gumiszerelés Tarján, Mobil Gumis Tarján, Defektjavítás Tarján, Defektes Gumi Javítása Tarján, Non-Stop Gumicsere Tarján, Autógumi csere Tarján, Autógumi Szerelés Tarján, Defektes Gumi Tarján, Autó defekt javítás Tarján, Gumicsere Tarján, Gumiabrony szerviz Tarján, Vasárnap is nyitva Gumis Tarján, Gumijavítás Tarján, Sos Gumicsere Tarján, Gumi Mentés Tarján, Durrdefekt Tarján, Non-Stop Kerékcere Tarján.

0-24 gumiszerviz Tarján, Éjjel nappali gumiszerviz Tarján, Gumiszerelés Tarján, Mobil Gumis Tarján, Defektjavítás Tarján, Defektes Gumi Javítása Tarján, Non-Stop Gumicsere Tarján, Autógumi csere Tarján, Autógumi Szerelés Tarján, Defektes Gumi Tarján, Autó defekt javítás Tarján, Gumicsere Tarján, Gumiabrony szerviz Tarján, Vasárnap is nyitva Gumis Tarján, Gumijavítás Tarján, Sos Gumicsere Tarján, Gumi Mentés Tarján, Durrdefekt Tarján, Non-Stop Kerékcere Tarján.

0-24 gumiszerviz Oroszlány, Éjjel nappali gumiszerviz Oroszlány, Gumiszerelés Oroszlány, Mobil Gumis Oroszlány, Defektjavítás Oroszlány, Defektes Gumi Javítása Oroszlány, Non-Stop Gumicsere Oroszlány, Autógumi csere Oroszlány, Autógumi Szerelés Oroszlány, Defektes Gumi Oroszlány, Autó defekt javítás Oroszlány, Gumicsere Oroszlány, Gumiabrony szerviz Oroszlány, Vasárnap is nyitva Gumis Oroszlány, Gumijavítás Oroszlány, Sos Gumicsere Oroszlány, Gumi Mentés Oroszlány, Durrdefekt Oroszlány, Non-Stop Kerékcere Oroszlány.

0-24 gumiszerviz Ács, Éjjel nappali gumiszerviz Ács, Gumiszerelés Ács, Mobil Gumis Ács, Defektjavítás Ács, Defektes Gumi Javítása Ács, Non-Stop Gumicsere Ács, Autógumi csere Ács, Autógumi Szerelés Ács, Defektes Gumi Ács, Autó defekt javítás Ács, Gumicsere Ács, Gumiabrony szerviz Ács, Vasárnap is nyitva Gumis Ács, Gumijavítás Ács, Sos Gumicsere Ács, Gumi Mentés Ács, Durrdefekt Ács, Non-Stop Kerékcere Ács.

0-24 gumiszerviz Komárom, Éjjel nappali gumiszerviz Komárom, Gumiszerelés Komárom, Mobil Gumis Komárom, Defektjavítás Komárom, Defektes Gumi Javítása Komárom, Non-Stop Gumicsere Komárom, Autógumi csere Komárom, Autógumi Szerelés Komárom, Defektes Gumi Komárom, Autó defekt javítás Komárom, Gumicsere Komárom, Gumiabrony szerviz Komárom, Vasárnap is nyitva Gumis Komárom, Gumijavítás Komárom, Sos Gumicsere Komárom, Gumi Mentés Komárom, Durrdefekt Komárom, Non-Stop Kerékcere Komárom.

0-24 gumiszerviz Bicske, Éjjel nappali gumiszerviz Bicske, Gumiszerelés Bicske, Mobil Gumis Bicske, Defektjavítás Bicske, Defektes Gumi Javítása Bicske, Non-Stop Gumicsere Bicske, Autógumi csere Bicske, Autógumi Szerelés Bicske, Defektes Gumi Bicske, Autó defekt javítás Bicske, Gumicsere Bicske, Gumiabrony szerviz Bicske, Vasárnap is nyitva Gumis Bicske, Gumijavítás Bicske, Sos Gumicsere Bicske, Gumi Mentés Bicske, Durrdefekt Bicske, Non-Stop Kerékcere Bicske.

0-24 gumiszerviz Óbarok, Éjjel nappali gumiszerviz Óbarok, Gumiszerelés Óbarok, Mobil Gumis Óbarok, Defektjavítás Óbarok, Defektes Gumi Javítása Óbarok, Non-Stop Gumicsere Óbarok, Autógumi csere Óbarok, Autógumi Szerelés Óbarok, Defektes Gumi Óbarok, Autó defekt javítás Óbarok, Gumicsere Óbarok, Gumiabrony szerviz Óbarok, Vasárnap is nyitva Gumis Óbarok, Gumijavítás Óbarok, Sos Gumicsere Óbarok, Gumi Mentés Óbarok, Durrdefekt Óbarok, Non-Stop Kerékcere Óbarok.

0-24 gumiszerviz Mány, Éjjel nappali gumiszerviz Mány, Gumiszerelés Mány, Mobil Gumis Mány, Defektjavítás Mány, Defektes Gumi Javítása Mány, Non-Stop Gumicsere Mány, Autógumi csere Mány, Autógumi Szerelés Mány, Defektes Gumi Mány, Autó defekt javítás Mány, Gumicsere Mány, Gumiabrony szerviz Mány, Vasárnap is nyitva Gumis Mány, Gumijavítás Mány, Sos Gumicsere Mány, Gumi Mentés Mány, Durrdefekt Mány, Non-Stop Kerékcere Mány.

0-24 gumiszerviz Kisigmánd, Éjjel nappali gumiszerviz Kisigmánd, Gumiszerelés Kisigmánd, Mobil Gumis Kisigmánd, Defektjavítás Kisigmánd, Defektes Gumi Javítása Kisigmánd, Non-Stop Gumicsere Kisigmánd, Autógumi csere Kisigmánd, Autógumi Szerelés Kisigmánd, Defektes Gumi Kisigmánd, Autó defekt javítás Kisigmánd, Gumicsere Kisigmánd, Gumiabrony szerviz Kisigmánd, Vasárnap is nyitva Gumis Kisigmánd, Gumijavítás Kisigmánd, Sos Gumicsere Kisigmánd, Gumi Mentés Kisigmánd, Durrdefekt Kisigmánd, Non-Stop Kerékcere Kisigmánd.

0-24 gumiszerviz Csém, Éjjel nappali gumiszerviz Csém, Gumiszerelés Csém, Mobil Gumis Csém, Defektjavítás Csém, Defektes Gumi Javítása Csém, Non-Stop Gumicsere Csém, Autógumi csere Csém, Autógumi Szerelés Csém, Defektes Gumi Csém, Autó defekt javítás Csém, Gumicsere Csém, Gumiabrony szerviz Csém, Vasárnap is nyitva Gumis Csém, Gumijavítás Csém, Sos Gumicsere Csém, Gumi Mentés Csém, Durrdefekt Csém, Non-Stop Kerékcere Csém.

0-24 gumiszerviz Nagyszentjános, Éjjel nappali gumiszerviz Nagyszentjános, Gumiszerelés Nagyszentjános, Mobil Gumis Nagyszentjános, Defektjavítás Nagyszentjános, Defektes Gumi Javítása Nagyszentjános, Non-Stop Gumicsere Nagyszentjános, Autógumi csere Nagyszentjános, Autógumi Szerelés Nagyszentjános, Defektes Gumi Nagyszentjános, Autó defekt javítás Nagyszentjános, Gumicsere Nagyszentjános, Gumiabrony szerviz Nagyszentjános, Vasárnap is nyitva Gumis Nagyszentjános, Gumijavítás Nagyszentjános, Sos Gumicsere Nagyszentjános, Gumi Mentés Nagyszentjános, Durrdefekt Nagyszentjános, Non-Stop Kerékcere Nagyszentjános.

0-24 gumiszerviz Kocs, Éjjel nappali gumiszerviz Kocs, Gumiszerelés Kocs, Mobil Gumis Kocs, Defektjavítás Kocs, Defektes Gumi Javítása Kocs, Non-Stop Gumicsere Kocs, Autógumi csere Kocs, Autógumi Szerelés Kocs, Defektes Gumi Kocs, Autó defekt javítás Kocs, Gumicsere Kocs, Gumiabrony szerviz Kocs, Vasárnap is nyitva Gumis Kocs, Gumijavítás Kocs, Sos Gumicsere Kocs, Gumi Mentés Kocs, Durrdefekt Kocs, Non-Stop Kerékcere Kocs.

0-24 gumiszerviz Gyermely, Éjjel nappali gumiszerviz Gyermely, Gumiszerelés Gyermely, Mobil Gumis Gyermely, Defektjavítás Gyermely, Defektes Gumi Javítása Gyermely, Non-Stop Gumicsere Gyermely, Autógumi csere Gyermely, Autógumi Szerelés Gyermely, Defektes Gumi Gyermely, Autó defekt javítás Gyermely, Gumicsere Gyermely, Gumiabrony szerviz Gyermely, Vasárnap is nyitva Gumis Gyermely, Gumijavítás Gyermely, Sos Gumicsere Gyermely, Gumi Mentés Gyermely, Durrdefekt Gyermely, Non-Stop Kerékcere Gyermely.

0-24 gumiszerviz Páty, Éjjel nappali gumiszerviz Páty, Gumiszerelés Páty, Mobil Gumis Páty, Defektjavítás Páty, Defektes Gumi Javítása Páty, Non-Stop Gumicsere Páty, Autógumi csere Páty, Autógumi Szerelés Páty, Defektes Gumi Páty, Autó defekt javítás Páty, Gumicsere Páty, Gumiabrony szerviz Páty, Vasárnap is nyitva Gumis Páty, Gumijavítás Páty, Sos Gumicsere Páty, Gumi Mentés Páty, Durrdefekt Páty, Non-Stop Kerékcere Páty.

 

Páty

Frank Autómentő, az Ön megbízható autómentője!