Kisegítő eszközök

Blog

Biztonságban az utakon – Autómentés és mobil gumiszerviz

Autómentés és mobil gumiszerviz Ausztria, Schwehat

Autómentő és mobil gumiszerviz szolgáltatások

Az autómentő és mobil gumiszerviz szolgáltatások ma már elengedhetetlenek a gépjárművekkel kapcsolatos problémák gyors és hatékony megoldásához. Az autómentők felkészültek arra, hogy segítsenek bármikor és bárhol, ha egy jármű balesetet szenved, vagy ha egyszerűen csak elakad az úton. Ugyanígy, a mobil gumiszerviz szolgáltatások lehetővé teszik a helyszínen történő defekt megjavítását vagy a gumicserét, mindezt anélkül, hogy a járművet el kellene szállítani a szervizbe.

Biztonságban az utakon – Autómentés és mobil gumiszerviz

Autómentés és mobil gumiszerviz Ausztriában

Az autómentés és mobil gumiszerviz elérhető Ausztriában, Schwechat területén is, amennyiben a Frank autómentőt hívjuk segítségül. A képzett és tapasztalt szakemberek képesek megbirkózni a különféle helyzetekkel, legyen szó balesetekről, műszaki hibákról vagy bármilyen gumi probléma. Idegen országban fontos a vonatkozó jogszabályok és az adott ország nyelvismerete is, mellyel a Frank autómentő csapata rendelkezik.

Frank autómentő mobil gumiszerviz szolgáltatásai

A Frank autómentő mozgó gumiszervize teljes felszereléssel a nap 24 órájában készen áll a segítség nyújtásra. Szolgáltatások díjai az alábbiak szerint alakulnak:

  • Autópályán 25 000 Ft
  • Főúton, forgalmas úton 22 000 Ft
  • Parkolóban, pihenőhelyen 18 000
  • Kilométer díj 350Ft
    (tatabányai telephelyi indulástól a visszaérkezésig számolva)

Biztonságban az utakon – Autómentés és mobil gumiszerviz

Teljeskörű mobil gumiszerviz

A fenti díjak tartalmaznak 1db defektjavítást, centrírozást, amennyiben gumi nem javítható 1db gumicserét. A mobil gumiszerviz minden eshetőségre felkészült! A nem javítható esetekre éjjel-nappal hozzáférhető körülbelül 800db-os új és használt készletet tartunk raktáron, így megoldást tudunk kínálni, legyen szó a legegyszerűbb kisautóról, vagy a legkomolyabb sportautóról. Készletünk a 10-től egészen a 23 colos méretig terjed.